10 sunde grunde til at the er godt for dig

shutterstock_146183111

Flere og flere danskere vælger at drikke the. Men er det kun for smagen skyld, at vi vælger theen frem for andre drikke, eller har theen nogle helt unikke egenskaber, som er godt for os? Mange forskere mener, at the er særdeles sundt for os – Her kan du læse om 10 grunde til, hvorfor the er den sundeste drik, som man kan drikke.

  1. The kan booste din træningsudholdenhed. Forskere har bevidst, at antioxidanterne i grøn the ekstrakt, det kan øge kroppen evne til at forbrænde fedt som energi, hvilket styrker kroppens muskeludholdenhed.
  2. De forskellige antioxidanter, som findes i the, de kan måske beskytte kroppen imod en masse forskellige kræfttyper, så som bryst-, hud-, lunge-,mave-, lever-, og tarmkræft. Men man skal ikke udelukkende drikke the, det er ikke en mirakelkur. Selvom der har været mange studier, som har forsket i thes helbredende evner, så er resultaterne meget mixet.
  3. The hydrerer kroppen, selvom der er koffein i theen.
  4. Man mener, at the kan forbindes med lavere chancer for, at udvikle Parkinsons sygdom. Når man tog andre faktorer i betragtning, såsom rygning, alderdom, fysisk aktivitet og BMI, så var regelmæssig indtagelse af the associeret med lavere risiko for at udvikle Parkinson sygdom.
  5. At drikke the kan hjælpe med at reducere risikoen for at udvikle et hjerteanfald.
  6. The hjælper med at bekæmpe radikaler i kroppen. The er høj på oxygen radikal-absorbering kapacitet. Dette betyder at the er rigtig god til at bekæmpe frie radikaler i kroppen.
  7. Det er blevet bevist at grøn the styrker knoglerne
  8. Man formoder at the har en effektiv agent i at hindre og kurere neurologiske sygdomme, især sygdomme som Alzheimers.
  9. The kan være godt for folk med diabetes type 2. Ifølge forskere, så kan grøn the hjælpe diabetikere bedre at procedere sukker.
  10. At drikke the regelmæssigt kan måske også hæmme nogle af de negative effekter af rygning.