3 ting du skal overveje hvis du skal afholde galleriaften

Galleri, hvor der kan afholdes galleriaftener

De fleste galleriejere holder galleriaftener indimellem og der vil man gerne lave et arrangement, der er så fuldendt som overhovedet muligt. Der er rigtig mange små ting, man kan gøre, som lige gør aftenen lidt bedre, og det kan være svært at prioritere hvad ens gæster får mest ud af. Efter at have set utallige amerikanske film, med hvor hovedpersonerne har besøgt galleriaftener, vil jeg liste 3 af de ting, som det er mest typisk at gøre.

1. Lej en storskærm

Hvis man vil fremvise en eller anden form for video eller billeder, er det en god ide at leje en storskærm. På tuxen.dk kan man leje forskellige former for medieløsninger. Tuxen AV-Center udlejer ikke bare storskærme, men kan også være behjælpelige med andre ting, som kan gøre det til en bedre aften. Hvis storskærmen skal bruges til en form for PowerPoint show, hvor der bare skal glide billeder henover, er der ikke behov for andet tilbehør. Men hvis storskærmen skal bruges til videofremvisning, kan det være at der er behov for, at opsætte højtalere rundt omkring i lokalet, så alle gæsterne kan høre hvad der foregår på skærmen. Hvor meget tilbehør man har brug for, afhænger selvfølgelig af størrelsen på rummet, hvor mange mennesker man regner med der kommer og lignende.

2. Livemusik

En anden mulighed for at gøre det hele lidt hyggeligere, er at have livemusik. Til en kunstfremvisning skal man selvfølgelig ikke have fat i et heavy-metal band, men finde noget der passer til lejligheden. En blid form for klassisk musik afspillet i et passende leje kan give den helt rette stemning, når gæsterne går rundt og kigger på kunst. Har man flere rum, er det en mulighed for at leje højtalere, så bandets musik også kommer rundt i de rum, hvor de står.

3. Mad og drikke

Man skal også huske at tænke over om gæsterne skal have noget at spise og drikke. Hvis der er tale om længere arrangement, er man som minimum nødt til at tænke over at folk skal have noget at drikke undervejs. Igen er det en mulighed at alliere sig med nogen udefra til at komme med mad og drikke. Derudover skal man gøre sig overvejelser om hvilken form for mad og drikke, det skal være. Skal det være noget hvor gæsterne selv tager, eller skal der servering til? Hvis der skal servering til, er det sandsynligt at man skal hyre hjælp udefra.

Hvor meget af ovenstående man har brug for, kommer også til at afhænge af pengepungens størrelse. Men de ovenstående punkter, kan hver især bidrage til at gøre det til en bedre aften, både for galleriejeren, men specielt for gæsterne.