Lad verden være dit lærred

Den smukke natur i verden

Der findes ikke noget smukkere billede, maleri, video eller anden illustration af naturen end naturen selv. Naturen er det smukkeste vi har, og det er svært at gengive dens skønhed. Man kommer tættest på med et foto eller en video, men alligevel er disse ikke i stand til at opfange følelsen af at være midt i det smukke sceneri. Derfor er rejse den eneste måde hvorpå, man virkelig kan opleve verdens skønhed. Kipling Travel tilbyder rejser til nogle af de smukkeste destinationer verden over. Hvis man ønsker at opleve og indsnuse hele verdens skønhed, er det bare om at komme afsted, da der er flere steder, end en person kan nå at opleve gennem livet.

Udsnit af Kipling Travels destinationer

Steder der er værd at opleve i verden er mere eller mindre utallige. Der er så mange steder, som man kunne rejse hen til og opleve, at det kan være svært at bestemme sig. Kipling Travel har ikke rejsedestinationer til hele verden, men de tilbyder rejser til et godt udsnit af nogle af de smukkeste steder i verden. Disse er blandt andet:

 • Smukke Afrika og Kenya
  Afrika er noget helt særligt, der med sin orange og jordfarvede glød vil brande sig ind på nethinden. At se de vilde dyr vandre over savannen mens solen stiller går ned i baggrunden er et syn som ikke er alle forundt
 • Farverige Sydamerika og Peru
  Oplev enestående kultur såsom Machu Picchu og fremragende natur såsom Amazonas. Sydafrika har så meget at byde på, at det bare er om at komme afsted. 
 • Yndige Asien og Indien
  Indien er en verden for sig, som ikke kan beskrives med ord, hvor Taj Mahal er et syn for guder
 • Imponerende Oceanien og New Zealand
  Rejs om på den anden side af Jorden og oplev en natur så fascinerende at man skulle tro, at det var løgn
 • Skønne Europa og Italien
  Nogle gange skal man ikke længere væk end en 3 timers flyvetur. Italien har med Sardien og Sicilien så mange smukke strande, at man ofte kan finde sin helt eget paradis.

Det er ikke nok at se disse steder på et billede eller i en video, det er essentielt, at man oplever disse, at man står midt i naturen og kan opfange alle dufte, lyde, landskaber og bevægelser. Derfor bør man unde sig selv mindst en rejse om året, til nogle af disse enestående destinationer med Kipling Travel, og på denne måde kan man langsomt arbejde sig gennem verdens vidundere.