Maleriske Ischia

13177214694_5368878716_k

Det er forår og blomsterne springer ud. Det er i sandhed en magisk tid, hvor man rigtig kan beskue, hvad livet i virkeligheden handler om. Den magiske genfødsel af de fantastiske forårsblomster er i sin enkelthed en sensation, man heldigvis får lov til at opleve år efter år. På denne tid er der sandelig inspiration til at svinge malerpenslen og trække i de plettede klude og komme ud i naturen. Malleriet får atter en chance efter en lang og depressiv vinter.

Sommeren går på held

Efter forår kommer sommer. Danmark er et yndigt land – især om sommeren når bøgen trætoppe danser med himlens hvide vatterede skyer, den blå himmel og solens stråler som ikke kan ses, men i den grad mærkes. Herefter bliver det efterår. Det bliver gråt og regnfuldt. Nogle gode stunder kan forekomme i oktober når bladende skifter til sine flotte rød, brune, gullige nuacner, og endnu engang kan man kun længes tilbage til den sommer, der allerede har passeret forbi. Bare rolig, der er nu chance for at lade sig påvirke af den sidste sommerstemning på sanserig og autentisk malerrejse til Ischia i Italien i September med Kipling Travel.

Ischia

Ischia er en sanseinbydende ø i den Italienske Napolibugt. Som en Perle i Middelhavet ligeudenfor Napolis kyst i den centrale del af Italien ligger farverige Ischia. Det ligger ca. 30 km fra Napoli, og øen er omkring 10 km i diameter. Øen er bjergrig. Dens centum udgøres af et bjerg, hvortil der er en vulkan, hvis sidste udbrud var i år 1301. Den udgør derfor ingen fare for en rejse hertil. Ischia ponte er en utrolig maleri by, med farvestrålende bygninger, blomster i alle regnbuens farver og en autentisk og historisk fæstning kaldet. Castello Aragonese, der er byen og øens varemærke. Ischia bliver i folkemunde kaldet l’isola verde – det betyder “den grønne ø” og refererer med sit rette til øens overdådige frodighed.

Øen er kendt for sine termiske bade, der ligeledes gør øen til et mindre kurparadis. Øen har både før under og efter romertiden været kendt af Italienerne for sine varme kilder og healende naturlige bassiner. Ischia er ikke nær så turistet som sin naboø Capri, hvilket er en ø mange lokale vælger at tage til.

Alle kan være med

En mallerrejse her til handler om udfoldelse og ikke om præcision. Du skal med andre ord ikke være den nye Picasso for at deltage i et malerkursus ved det naturskønne Ischia. Alle kan være med – begyndere som øvede. En dansk instruktør vil tilbyde fællesture for alle medrejsende på turen. Instruktøren kender Ischias hemmeligheder og vil på daglige kurser lære dig  penslernes magi, om farver og egen udfoldelse.