Nemme tips til hjemmekontoret

Det kan være yderst fordeltagtig at arbejde hjemmefra. Når man arbejder hjemmefra, vil kreativiteten løbe løbsk, og du vil ikke føle dig bundet til dit skrivebord. Det er nemmere at tage en pause fra ens arbejdsopgaver, og du vil opleve at du har meget mere frihed. For ikke at tale om, at du ikke er tvangsindlagt til at spise det mad de serverer i kantinen, som desuden har set ud som det gør siden midten af 80’erne.

Men vælger du at arbejde hjemmefra, er det vigtigt at du sidder i de rigtige omgivelser.

Her har du en guide til hvordan du indretter din hjemmekontor mest hensigtsmæssigt!

Find den rigtige kontorstol

Når du er igang med et indrette dit kontor, skal du huske at udvælge den perfekte kontorstol. Det er vigtigt at kontorstolen passer nøjagtigt til dit behov. Køber du en stol der ikke matcher din krops behov, vil du efter længere tid få ondt i ryggen.

Får du smerte på grund af din stol vil du næppe for lavet noget produktivt i løbet af dagen. Så for at modvirke anti-produktivitet skal dit første fokus være på kontorstolen.

Bliv inspireret i sin søgen her: kontorzonen.dk 

Den perfekte sammensætning

Det nytter ikke noget at du indretter dit kontor med kedelige møbler, som man ser i de fleste kontormiljøer. Gør du dette vil dit hjemmekontor ikke skille sig ud, hvilket er med til at ligge en dæmper på produktiviteten.

Du skal også tænke over belysningen. Har du mulighed for at indrette dit kontor i et rum med masser af naturligt lys indfald, er det perfekt. Et naturligt lys indfald er det mest behaglige for øjnene, og giver et rart lys.

Har du ikke mulighed for dette, skal du tænke over din sammensætning af lys. Det går ikke med én lampe i loftet. Rummet skal indrettes med lys og lamper forskellige steder i rummet, som du kan tænde og slukke efter behov. En god ide er at have en skrivebords lampe kombineret med en gulvlampe i et af hjørnerne.