Oplev fantastik natur og farverig kunst med familien i Tanzania

TanzaniafamiliecollageEn ferie til Tanzania byder på oplevelser for hele familien. Her kan I tage på safari og opleve dyrene i deres naturlige omgivelser. I kan tage på trekking i nogle af Afrikas nationalparker. hvor der er stor diversitet i både dyreliv og naturen.

I kan bestige Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro og måske ende med at stå på toppen og kigge ud over det fantastiske landskab, der udfolder sig for foden af bjerget.

Hvis I ønsker afslapning og badeferie, så er de mange hvide sandstrande med azurblåt vand helt perfekt til formålet.

Tag på safari med familien

Safari i Tanzania er velegnet for de fleste børnefamilier da Tanzania byder på en unik sammensætning af dyr og varieret natur.

I nationalparker såsom Serengeti og Ngorongoro kan I opleve den berømte “the big five”, som består af løven, leoparden, elefanten, bøflen og næsehornet. I vil højst sandsynligt også komme til at se zebraer, gnuer og andre af safarilandets spændende dyr.

Bestig Kilimanjaro

At bestige Kilimanjaro er ikke helt umuligt, men det kræver selvfølgelig stadig lidt forberedelser inden.

Du kan bestige Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro sammen med din famile, men hvis nogle medlemmer af familien ikke er klar på turen, så kan I vælge bare at opleve den skønne natur i området omkring bjerget.

Der er dog også muligheder for andre oplevelser end den, der foregår i naturen, hvis I tager til Tanzania.

Badeferie og kulturelle oplevelser på Zanzibar

Efter nogle lange dage med masser af aktiviteter ude i naturen, så trænger du og resten af familien nok til lidt afslapning. Zanzibar er ligger mindre end 50 km fra Tanzanias kyst og her strækker hvide sandstrande sig så langt øjet rækker.

Zanzibar byder desuden på mange kulturelle oplevelser, hvis du besøger den gamle bydel Stone Town. Stone Town har et berømt marked med mad, så her får du og fsmilien en kulinarisk oplevelse.

Her er mange mindre markeder, hvor du og familien kan købe kunst og håndværk som masker ,træfigurer eller de berømte farverige Tingatinga malerier med hjem som evige minder om en fantastisk rejse.

Du kan læse mere familieferie i Tanzania